Jdi na obsah Jdi na menu
 


pohádky jen tak

 
verze pro tisk

Pohádky ke zhlédnutí zdarma

Každý z nás se velmi rád dívá ne pohádky. Jak krásné jsou příběhy, které vždycky končí dobře a vystupují v nich různí hrdinové. Přiznejme si, že každý z nás se občas tak trochu vrací k těmto příběhům. Jak rádi se bojíme pohádkových strašidel, které jsou schopny nás vystrašit jen tak na oko.

V minulých letech bylo velmi málo možností jak pohádky sledovat. Na počátku byly doby, kdy si lidé rozhodně nemohli jen tak užít pohádky ke zhlédnutí zdarma, jelikož vůbec neexistovaly žádné obrazovky jako takové. Lidé jen tak poslouchali pohádky v rádiu a nebo později na různých kazetových přehrávačích. Později s vývojem techniky došlo k tomu, že se lidé mohli dívat na pohádky v televizi a nebo na videu.

Pohádky na internetu

Dnešní doba nabízí pohádky ke zhlédnutí zdarma jak v televizi, tak také v tom případě, když si půjčíte třeba DVD přehrávač a nebo jen DVD, pokud tedy samotný přehrávač máte.

Ideální možnost, jak si užít pohádky ke zhlédnutí zdarma představuje internet. Jestliže máte připojení na internet, tak si právě pohádky ke zhlédnutí zdarma budete moci užít doslova do sytosti.

Pohádky zdarma, které nejdete na různých stránkách, se mohou pochopitelně dělit do několika kategorií. Pokud budou mít děti chuť na pohádky, tak si mohou nalistovat třeba kreslené pohádky ke zhlédnutí zdarma. Určitě ovšem nepohrdnete i podíváním se na hrané pohádky ke zhlédnutí zdarma. Jako příklad bychom mohli jmenovat velmi oblíbené Krkonošské pohádky. Z dalších hraných příběhu nelze zapomenout na celovečerní hrané pohádky. I tyto velké příběhy jako jsou například Princezna se zlatou hvězdou na čele, Sůl nad zlato, Šíleně smutná princezna a nebo jiné jsou na internetu ke zhlédnutí.

Z dalších pohádek bychom neměli zapomenout na různé loutkové příběhy. I ty se mnohdy dají najít v kategorii pohádky ke zhlédnutí zdarma. Jako příklad bychom měli zmínit například příběhy Spejbla a Hurvínka. Ty si doslova zamilovaly všechny generace dětí po celé České republice a samozřejmě také u našich východních sousedů.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář